Snøskuter og ATV Garasjer

Innvendig størrelse :

  • Lengde :  3,4- 4,6 – 5,8 m. 
  • Bredde :  1,5 eller 2,7 m..

Garasjeport :

  • Bred : 1,5 m.
  • Høy :1,8 m.

Ståhøyden : 1,8 til 2,3 m. 

Enkel Montering

EON Element snøskuter garasje er et enkelt å montere byggesett. Det krever ikke fagkunnskap og kan monteres av to personer. Garasjene er laget av tre og monteres med bolter og skruer. Det er egen takløsning som gjør det enkelt å monter taket. Det er ikke nødvendig å grave ut bakken der garasjen skal stå, og monteringstiden tar normalt en dag.

EON Elementer

EON Element garasje er et byggesett som består av forhåndsproduserte elementer med villmarkspanel. Det inkluderer vegg- og tak-elementer, gulvrammer, en garasjeport og gavler. Alt materialet er ferdig tilpasset og klart til montering, og det kreves kun bruk av bolter og skruer for å sette garasjen sammen. Det gjør at det er enkel og rask å sette opp.

Enkelt fundament

EON Element garasjen er bygget på en ramme. Den kan plasseres på lecablokker i stedet for å støpe fundament, som gjør monteringen lettere og mer praktisk.

Rulleport

EON – garasjen har rulleport som er tilsvarende den man finner på brannbiler. Den er lett å åpne og lukke og kan også låses for å beskytte innholdet i garasjen.

  • Bredde: 1,5 m.
  • Høyde : 1,8 m.

God plass

EON garasjen har god plass til å lagre ATV eller scooter, avhengig av størrelsen på garasjen. Normalt vil en garasje på 3,4 eller 4,6 meter langt innvendig gi god plass til å lagre 2 stk. mens en garasje på 5,8 meter langt innvendig gir plass til å lagre 4 ATV’er eller scootere. Det kan være nødvendig med ekstra støtte under garasjen dersom du velger å lagre flere ATV’er.

Element med forbored bolte hull, med påmontert villmarkspanel. 

sales@eonelement.com

Tveideparken 24,
4760 Birkeland
Norge

+47 913 77 525